Om oss

Amici – Din frisör i Västervik

Vi består idag av sju färdigutbildade frisörer. Alla har frisörlicens utfärdat från Frisörernas Yrkesnämnd och fyra av oss har även tagit mästarbrevet. Tack vare våra olika personligheter och intressen för branschen kan du hitta den perfekta frisören för dig bland vännerna på Amici.

Vi finns mitt i centrala Västervik. Vid ditt besök har du möjlighet till parkering precis utanför dörren och nära till hela stadens utbud. Och här är alla välkomna – unga som gamla. För de allra minsta har vi ett separat filmrum speciellt anpassat för att genomföra klippning på våra små kunder.

Därför ska du välja oss

Vi älskar vårt jobb. Och om man älskar sitt jobb gör man det lilla extra. Amici är medlemmar i Svenska frisörföretagarna och arbetar både hållbart och miljömedvetet. För att hela tiden bli ännu bättre utbildar vi oss regelbundet inom vårt yrke och följer utvecklingen i branschen. Vi finns och stortrivs i den lilla storstaden Västervik, med en personlig kontakt där kunder blir vänner och återkommer.

Vi satsar helhjärtat på att vår salong ska vara en trygg arbetsplats för frisörer att växa och utvecklas på. Vi skapar trygghet mot varandra och våra kunder genom att helt enkelt göra det vi älskar. Vi älskar att arbeta med hår och att arbeta kreativt i mötet med andra människor.

Vår historia

2014 tog vi över – Anette och Veronica – efter att själva varit anställda på salongen som format oss ända sedan examen från frisörlinjen. Vårt mål var att stärka varumärket och stå för ännu tydligare värderingar. Därför bytte vi namn på salongen 2019 till det vi är idag, Amici.

Amici är vänner på latin. Ett ord som ligger i linje med våra värderingar, hur vi vill uppfattas och hur vi vill växa. Vänner är något att lita på. Vänner finns alltid där.

Vi älskar att utbilda frisörer!

I salongen har vi även elever från såväl gymnasieutbildning som vuxenutbildning. Detta som ett hållbarhetsarbete och för att säkra upp kompetensen i branschen. De duktiga eleverna lärs upp av oss på plats och kan utföra olika avancerade behandlingar beroende på sin utbildningsnivå.

Vill du praktisera hos oss? Skicka ditt CV till info@amici.se

Anette

Frisörlicens ABCD

Veronica

Frisörlicens ABCD

Lina

Frisörlicens AB

Christel

Frisörlicens ABC

Hannah

Frisörlicens AB

Yvette

Frisörlicens AB

Emma

Frisörlicens AB

Bella

Elev

Ronja

Elev

Nino & Tesla

OBS! Hundarna jobbar inte i salongen.


Amici i Västervik AB