Amici och Covid-19

Klipp dig säkert hos oss!

Med anledning av rådande omständigheter i dessa tider vill vi vara tydliga med att vi jobbar varje dag för att vårt möte med er kunder ska vara så säkert som möjligt. Det är viktigt för oss att både Ni och Vi går igenom dessa tider tillsammans, och det finns fler lösningar på problem det vet vi.

  • Vi kommer aldrig till jobbet vid minsta symtom.
  • Vi bär alltid visir
  • Vi tvättar händerna noga mellan varje kund med tvål och vatten.
  • Vi byter kappa mellan varje kund
  • Vi desinficerar mellan varje kund de ytor och verktyg som används samt erbjuder alla våra kunder handsprit vid flera ställen i salongen.

Tillsvidare bär vi alltid munskydd hos oss (men vi ställer inga krav på att kunden ska ha det utan det är frivilligt att ta med sig om man vill). 

Vi har utökat våra öppettider och har tidiga och sena tider som innebär att salongen är mindre bemannad och du som kund kan ha ett utökat avstånd till resterande kunder i salongen, under dessa tider arbetar vi mellan 1–3 frisörer i salongen. För att boka dessa tider ring salongen så ordnar vi med det. Vi har även en frisör som bemannar vårt tillfälliga ”egenrum”, bokning sker endast via telefon.

Känns fortfarande inte några av de alternativ som vi har på salongen tillräckligt för att du ska känna dig trygg? Då erbjuder vi även hemklippning inom Västerviks stad mot en framkörningsavgift på 120 kr.

Anette

Frisörlicens ABCD

Veronica

Frisörlicens ABCD

Lina

Frisörlicens AB

Maria

Frisörlicens ABC

Christel

Frisörlicens ABC

Israa

Frisörlicens ABC

Nora

Frisörlicens ABC

Hanna

Frisörlicens ABC

Yvette

Trainee

Emma

Elev

Alice

Elev

Nino & Tesla

OBS! Hundarna jobbar inte i salongen.


Amici i Västervik AB